Kouvolan Vesi Oy on uudistuva vesihuoltolaitos, joka vastaa yli 15 000 asiakkaan vesihuoltopalveluista ja työllistää yli 50 työntekijää. Tuotamme laadukkaita, vastuullisia vesihuoltopalveluita vahvalla asiantuntemuksella – lähellä asiakasta.

Avoimet työpaikat

 

Haemme

ASIAKASPALVELUOSAAJAA

Työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelua, sopimusten valmistelua ja laatimista, myyntilaskutusta, raportointia (Power BI) sekä vesilaitostoimintaan liittyvän viestinnän edistämistä.

Hakijoilta toivomme viestinnän ja/tai talousalan koulutusta ja osaamista. Etuna Microsoft-tuoteperheen ja etenkin Dynamics CRM ja AX -ohjelmistojen tunteminen. Olethan innostunut ja valmis osallistumaan myös järjestelmien kehitysprojekteihin ja muuhun toiminnan kehittämiseen.

Toimita hakemuksesi viimeistään 16.6.2019 liitteineen osoitteeseen: kouvolan.vesi@kouvolanvesi.fi
Aihe-kenttään: Asiakaspalveluosaaja

Palkkaus: AVAINTES
Aika: Työ alkaa sopimuksen mukaan
Työsuhde: Määräaikainen

Lisätietoja: Timo Kyntäjä, timo.kyntaja@kouvolanvesi.fi
Haku päättyy 16.6.2019

Ammattina vesi

Kouvolan Vedessä työskentelee yli 50 vesihuollon ammattilaista. Suurin osa joukostamme on asentajia, jotka tekevät työtä verkostojen parissa ja laitoksilla. Asiakaspalvelu, työnjohto ja tukipalvelut ovat keskittyneet päätoimipisteeseemme Kouvolan keskustassa. Kouvolan Vedessä viihdytään, ja vesilaitokselle tyypillistä ovatkin pitkät työsuhteet. Huolehdimme henkilöstömme osaamisen ylläpitämisestä ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti.

Toimintamme päämäärä ovat laadukkaat, kohtuullisin kustannuksin tuotetut vesihuoltopalvelut kaikille asiakkaillemme: raikas käyttövesi, toimintavarma verkosto ja ympäristöä kunnioittava jätevesien käsittely. Suomen vesilaitosyhdistyksen taksatiedustelun mukaan Kouvolan Veden taksat ovat valtakunnallisesti keskiarvoa edullisemmat.

Tutustu organisaatioomme

Kouvolan Vesi toimii varmasti, vastuullisesti ja asiakasta lähellä.

Lue lisää
Kouvolan veden kyltti toimitilojen ulkopuolella

Tutustu myös

Pesuvati ja emalikannu hirsiseinän edustalla

Kouvolan Vesi 80 vuotta

Kouvolan Vesi on toteuttanut laadukasta, toimintavarmaa vesihuoltoa jo 80 vuotta. Tutustu historiaamme.

Lue lisää

Tyttö istumassa lammen rannalla.

Vastuullista vesihuoltoa

Kouvolan Vesi palvelee toimintavarmasti ja kestävästi – lähellä asiakasta.

Lue lisää