10.4.2019

Uusi verkkosivu osoittaa häiriöpaikat – helposti ja saavutettavasti

Mies hyppää selkä edellä uima-altaaseen.

Uudistimme verkkosivumme kevään 2019 aikana. Samalla kun päivitimme Kouvolan Veden sivuston ilmettä raikkaammaksi, kehitimme myös sen käytettävyyttä ja saavutettavuutta vastaamaan asiakkaidemme erilaisiin tarpeisiin.

Selkeän navigaation avulla verkkosivujen sisällöt löytyvät helposti niin tietokoneella kuin mobiililaitteellakin.

Sivustoja selatessa moni saattaa havaita näyttöön ilmestyvän jokaisen klikkauksen jälkeen sinisen kehyksen osoittamaan kyseisen linkin avautumista. Tämä on merkki entistä paremmasta saavutettavuudesta, jota vaatii nykyisin myös EU:n saavutettavuusdirektiivi. Saavutettavuuden myötä sivusto on esteetön kaikille – riippumatta henkilön toimintarajoitteista tai ominaisuuksista.

Tarkista häiriöt kartalta

Uutena palveluna verkkosivuille tuotiin häiriökartta, josta kuka tahansa voi tarkistaa häiriöiden ja työmaiden sijainnit kätevästi ja ajantasaisesti karttanäkymän avulla.

Jos hanasta ei tule vettä tai vesi on samentunutta, häiriökarttapalvelusta saa nopeasti vastauksen siihen,  millaisesta häiriöstä on kysymys.

Kartasta selviävät myös kaikki toiminta-alueellamme meneillään olevat vesi- ja viemärijohtoverkoston kunnossapito- ja saneeraustyöt.

Ajankohtaista

Etsimme joukkoomme asiakaspalveluosaajaa

Jätä hakemuksesi sähköisesti 15.9. mennessä ja tule osaksi Kouvolan Veden toimivaa tiimiä!

Lue lisää

Vettä valumassa ihmisen käsiin.

Kuusankosken vesitornin toisen vaiheen saneeraus

Kuusankosken 2. vaiheen saneeraus käynnistynyt.

Lue lisää