9.12.2022

Vesimittarinvaihtoja 12.12.2022 alkaen eri alueilla

Lähikuva vedenkulutusmittarista

Kouvolan Vesi suorittaa vesimittareiden vaihtoja Kuusankosken Itä-Rekolassa, Vuohijärvellä, Tuohikotissa, Kääpälässä ja Selänpäässä.

Vesimittarin vaihtajilla on kuvallinen henkilökortti ja he kulkevat Kouvolan Veden ajoneuvoilla. Vesimittarinvaihdosta tiedotetaan tekstiviestitse sekä Kouvolan Veden nettisivuilla.
Vesimittarinvaihtoja suoritetaan edellä mainituilla alueilla12.12.22 – 5.1.2023 välisenä aikana. Mittarin vaihtotyöhön kuluu aikaa noin 30 minuuttia. Normaalista vaihtotyöstä ei aiheudu asiakkaalle kustannuksia.
Vesimittari on Kouvolan Veden omaisuutta ja vesihuollon yleisten toimitusehtojen kohdan 10 mukaan yhtiön edustajalle on oikeus päästä kiinteistölle vaihtamaan vesimittaria. Asiakkaita pyydetään järjestämään mittarinvaihtajalle esteetön pääsy vesimittarin luokse.
Kouvolan Veden asentajat kiertävät vesimittarin vaihtolistalla olevia kiinteistöjä, jos asukasta ei tavoiteta, jättää asentaja postilaatikkoon yhteydenottopyynnön asennusajan varaamista varten. Pyydämme asiakkailta joustavuutta, jotta asennustyö päästään tekemään sovitussa aikataulussa.
Vesimittarin vaihtoajan voi myös varata itse etukäteen nettiaika ajanvarausjärjestelmästä. Ajanvarausjärjestelmä on tarkoitettu ilmoitetuille alueille, joilla mittarinvaihtoja suoritetaan.

Vesimittarille tuleva putkisto, mittariventtiilit ja mittarilta lähtevä putkisto on kiinteistön omistajan omaisuutta ja hänen ylläpitovastuulla. Vesihuollon yleiset toimitusehdot edellyttävät, että kiinteistön omistaja tai haltija pitää kiinteistön vesihuoltolaitteiston sellaisessa kunnossa, että vesimittarin vaihto on mahdollista suorittaa ongelmitta.

Jos mittarinvaihdon yhteydessä kiinteistön vesihuoltolaitteistossa ilmenee ongelmia, kuuluu korjausvastuu kiinteistön omistajalle. Tarvittavista korjauksista (esimerkiksi vesimittariventtiilien vaihto) tulee tilata työ työtilauslomakkeella.

Työtilaus tehdään kuitenkin vain, jos mittarinvaihtaja ei voi vaihtaa vesimittaria tai hän ilmoittaa, että vesimittariin liittyvien vesihuoltolaitteistojen kunto on huono.

Tehdystä työstä veloitetaan Kouvolan Veden palveluhinnaston mukainen veloitus.

Tekstiviestipalvelun kautta lähetämme asiakkaille tiedotteita niin mittarinvaihdoista kuin mahdollisista häiriöistä. Mikäli puhelinnumerosi on vaihtunut tai sitä ei vielä ole ilmoitettu, ilmoita puhelinnumerosi laskutuksen asiakaspalveluun vesilaskutus[a]kouvolanvesi.fi. Muistathan kertoa kiinteistösi osoitteen ilmoittaessasi puhelinnumeroa.

Lisätietoja tarvittaessa:

Kouvolan Vesi Oy
Anssi Soininen
puh. 040 663 1011
anssi.soininen[a]kouvolanvesi.fi

Ajankohtaista

joulukalenterin taustakuva jossa piirroskuva lumisesta metsämaisemasta

Joulukalenteri on avattu!

Avaa luukkuja päivittäin

Lue lisää

Ihminen kaataa vettä vesikannusta lasiin.

Hintojen tarkistukset vuodelle 2024

Tiedote ja hinnasto vuodelle 2024 julkaistu.

Lue lisää