20.10.2021

Vesimittarinvaihtoja Oravalassa 25.10.2021 alkaen

Lähikuva vedenkulutusmittarista

Kouvolan Vesi Oy suorittaa loka-marraskuun 2021 aikana vesimittarin vaihtoja Oravalan alueella. Vesimittarin vaihtajalla on kuvallinen henkilökortti ja huoltoauton kyljessä on Kouvolan Veden logo. Pyydämme vallitsevasta COVID-19 tilanteesta johtuen pitämään vaihtotyön suorittajiin riittävän etäisyyden (min. 2 m).

Vesimittarinvaihtoja suoritetaan arkipäivisin klo 7.30 – 15.30 välisenä aikana. Mittarin vaihtotyöhön kuluu aikaa noin 30 minuuttia. Normaalista vaihtotyöstä ei aiheudu asukkaille kustannuksia.

Kouvolan Veden asentaja kiertää alueella ja jos asukasta ei tavoiteta, jättää asentaja postilaatikkoon yhteydenottopyynnön asennusajan varaamista varten.

Vesihuollon yleiset toimitusehdot edellyttävät, että kiinteistön omistaja tai haltija pitää kiinteistön vesihuoltolaitteiston sellaisessa kunnossa, että vesimittarin vaihto on mahdollista suorittaa ongelmitta. Vesimittarille tuleva putkisto, mittariventtiili ja mittarilta lähtevä putkisto on kiinteistön omistajan omaisuutta ja hänen ylläpitovastuullaan.

Jos mittarinvaihdon yhteydessä kiinteistön vesihuoltolaitteistossa ilmenee ongelmia, kuuluu korjausvastuu kiinteistön omistajalle. Tarvittavat korjaukset (esimerkiksi vesimittariventtiilien vaihto) tulee tilata Kouvolan Vedeltä. Työtilaus tulee tehdä kuitenkin vain, jos mittarinvaihtaja ei voi vaihtaa vesimittaria tai hän ilmoittaa, että vesimittariin liittyvien vesihuoltolaitteistojen kunto on huono.

Työtilauksen voi tehdä Kouvolan Veden nettisivuilta löytyvien ohjeiden mukaisesti. Tehdystä työstä veloitetaan Kouvolan Vesi Oy:n palveluhinnaston mukainen maksu.

Vesivahinkoriskin välttämiseksi kannattaa kiinteistön haltijan varmistaa, ettei mittarinvaihdon jälkeen kiinteistön vesihuoltolaitteissa ilmene vuotoa. Pyydämme teitä tarkkailemaan vesimittaria ja siihen liittyvää putkistoa vaihdon jälkeen.

Jos huomaatte vesimittarissa vuotoa tai vesitippoja, ottakaa yhteyttä Kouvolan Veden päivystäjään 040 5402 595.

Ajankohtaista

joulukalenterin taustakuva jossa piirroskuva lumisesta metsämaisemasta

Joulukalenteri on avattu!

Avaa luukkuja päivittäin

Lue lisää

Ihminen kaataa vettä vesikannusta lasiin.

Hintojen tarkistukset vuodelle 2024

Tiedote ja hinnasto vuodelle 2024 julkaistu.

Lue lisää