27.12.2021

Vesimittarinvaihtoja Kuusankosken ja Kouvolan alueella

Lähikuva vedenkulutusmittarista

Kouvolan Vesi jatkaa Kouvolan ja Kuusankosken alueilla vesimittareiden vaihtoja. Vaihtotyön suorittaa VMH Kalibro Oy. Vesimittarin vaihtajalla on kuvallinen henkilökorttia ja huoltoautossa on VMH Kalibro Oy:n logo. Vesimittarinvaihdosta on tiedotettu joko sähköpostilla, tekstiviestillä tai kirjeellä niitä kiinteistöjä joita mittarinvaihto koskee.

Vesimittarinvaihtoja suoritetaan 17. – 21.1.2022 arkipäivisin klo 8.00 – 20.00 välisenä aikana. Mittarin vaihtotyöhön kuluu aikaa noin 30 minuuttia. Normaalista vaihtotyöstä ei aiheudu asiakkaalle kustannuksia.

Vesimittari on Kouvolan Veden omaisuutta ja vesihuollon yleisten toimitusehtojen kohdan 10 mukaan yhtiön edustajalle on oikeus päästä kiinteistölle vaihtamaan vesimittaria. Asiakkaita pyydetään järjestämään mittarinvaihtajalle esteetön pääsy vesimittarin luokse. Pyydämme vallitsevasta COVID-19 tilanteesta johtuen pitämään asentajiin riittävän etäisyyden (min. 2 m).

VMH Kalibro Oy:n asentajat kiertävät vesimittarin vaihtolistalla olevia kiinteistöjä ja jos asukasta ei tavoiteta, jättää asentaja postilaatikkoon yhteydenottopyynnön asennusajan varaamista varten. Pyydämme asiakkailta joustavuutta, jotta asennustyö päästään tekemään sovitussa aikataulussa.

Vesimittarin vaihtoajan vois myös varata itse etukäteen Kalibron nettiaikapalvelusta tai puhelinnumerosta 040 6745 181.

Vesimittarille tuleva putkisto, mittariventtiilit ja mittarilta lähtevä putkisto on kiinteistön omistajan omaisuutta ja hänen ylläpitovastuulla. Vesihuollon yleiset toimitusehdot edellyttävät, että kiinteistön omistaja tai haltija pitää kiinteistön vesihuoltolaitteiston sellaisessa kunnossa, että vesimittarin vaihto on mahdollista suorittaa ongelmitta.

Jos mittarinvaihdon yhteydessä kiinteistön vesihuoltolaitteistossa ilmenee ongelmia, kuuluu korjausvastuu kiinteistön omistajalle. Tarvittavista korjauksista (esimerkiksi vesimittariventtiilien vaihto) tulee tilata työ Kouvolan Vedeltä.

Työtilaus tehdään kuitenkin vain, jos mittarinvaihtaja ei voi vaihtaa vesimittaria tai hän ilmoittaa, että vesimittariin liittyvien vesihuoltolaitteistojen kunto on huono.

Työtilauksen voi tehdä Kouvolan Veden kotisivuilta löytyvien ohjeiden mukaisesti. Tehdystä työstä veloitetaan Kouvolan Veden palveluhinnaston mukainen maksu.

Lisätietoja

VMH Kalibro Oy
puh. 040 6745 181

Kouvolan Vesi Oy
Anssi Soininen
puh. 040 663 1011
anssi.soininen[a]kouvolanvesi.fi

Ajankohtaista

Käsi kääntää vesihanaa, josta suihkuaa vettä lavuaariin

Mistä veden hinta koostuu?

Vettä, olkaa hyvä! Raikkaana, puhdistettuna ja kotiin kuljetettuna. Mutta mistä maksamme?

Lue lisää