Ilmoita vedenkulutuslukema helposti

Kouvolan Veden sähköisessä raportointipalvelussa voi kätevästi lähettää myös vesimittarin kulutuslukeman vesilaitokselle. Tiedot päivittyvät järjestelmään muutaman päivän viiveellä.

Kun ilmoitat vesimittarin kulutuslukeman raportointipalvelun kautta, sinun ei tarvitse postittaa mittarinluentakorttia. Lukematiedot voi kuitenkin edelleen ilmoittaa myös postittamalla kortin kantaosan tai lähettämällä lukeman sähköpostilla osoitteeseen vesilaskutus[@]kouvolanvesi.fi.

Jos kiinteistösi vedenkulutus muuttuu vuoden aikana oleellisesti, ota yhteyttä, niin tarkistamme kulutusennusteesi. Näin vältyt yllätyksiltä tasauslaskutuksessa. Myös raportointipalvelu saattaa ilmoittaa huomattavasta poikkeamasta vuosikulutuksessa. Ota silloinkin yhteyttä asiakaspalveluumme.

Toimi näin:

  1. Kirjaudu sisään raportointipalveluun syöttämällä asiakasnumero sekä vesimittarin numero, jotka löytyvät vesilaskusta.
  2. Paina Ilmoita uusi lukema -painiketta ja pääset lukemansyöttölomakkeelle.
  3. Syötä vedenkulutusmittarin uusi lukema kokonaisina kuutioina, lukeman ilmoituspäivä sekä tarvittaessa päivittyneet yhteystietosi. Yhteystietokenttien täyttäminen ei ole pakollista. Kokonaiset kuutiot on merkitty kaikki samalla värillä.
  4. Paina Siirry tarkastukseen -painiketta ja siirryt sivulle, jossa voit tarkistaa syöttämäsi tiedot ja näet uuden vuosikulutusarviosi.
  5. Tarvittaessa voit palata lukemansyöttölomakkeelle painamalla Peruuta. Mikäli tiedot ovat oikein, paina Lähetä tiedot palveluun ja saat vahvistuksen onnistuneesta lukeman ilmoittamisesta.

HUOM! Raportointipalveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla ja vesimittarin numerolla toisin kuin aiemmassa Kulutus-Web -palvelussa.

HUOM! Mikäli ilmoitat yli 30 päivää vanhaa lukemaa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Lukemaa ei tällöin voida ilmoittaa palvelun kautta, vaan lukema täytyy kirjata asiakaspalvelussamme suoraan järjestelmään.

HUOM! Mikäli siirryt lukemansyöttölomakkeelta error-sivulle, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Lukemaa ei tällöin voida ilmoittaa palvelun kautta muun muassa liian vanhan aikaisemman lukeman, omistajanvaihdon tai mittarinvaihdon jälkeen. Lukema täytyy kirjata asiakaspalvelussa suoraan järjestelmään.

Ilmoita lukema

Sähköisessä raportointipalvelussa vedenkulutuslukeman ilmoittaminen käy helposti

Kirjaudu raportointipalveluun
Vesimittari ihmisen kädessä.

Tutustu myös

Vesikuplia vedessä.

Yhteystiedot

Voit asioida kanssamme niin sähköisesti, puhelimitse kuin asiakaspalvelupisteessämmekin.

Lue lisää

Ihminen lukee Kouvolan Veden asiakaslehti Vesilähdettä

Asiakaslehti Vesilähde

Lue uusin asiakaslehtemme Vesilähde, niin tiedät, mistä Kouvolassa puhutaan.

Lue lisää