Kulutuksen seuranta raportointipalvelussa

Kouvolan Veden laskutuksen raportointipalvelussa voi seurata vuositasolla paljonko vettä tai jätevettä on kulutettu, paljonko se on maksanut ja mikä on arvio tämänhetkisestä vuosikulutuksesta. Raportointipalvelussa oleva tieto pohjautuu laskutettuun todelliseen kulutukseen tai arvioon, mikäli lukematietoja ei ole annettu. Tiedot päivittyvät kerran viikossa.

Laskutustilastoja voi tarkastella muutaman vuoden ajalta taaksepäin. Jos vuosikulutusarvio näyttää nollaa, se johtuu esimerkiksi liittymän omistajanvaihdoksesta tai siitä, että viimeisimmästä lukemailmoituksesta on kulunut pitkä aika.

Raportointipalvelussa esitetyissä luvuissa saattaa esiintyä pieniä eroja pyöristyksistä johtuen. Huomioithan lisäksi, että saneeraustyömaat, laskutusrytmi, mahdolliset hyvityslaskut ja muut erikoistilanteet voivat vaikuttaa raportoinnissa esiintyviin lukuihin tai siihen, minkä vuoden lukemissa kuutio tai euromäärä on.

Näin pääset raportointipalveluun

  1. Kirjaudu sisään raportointipalveluun syöttämällä asiakasnumero ja mittarin numero, jotka löytyvät vesilaskusta.
  2. Raportointipalvelun vasemmasta reunasta löydät omat tietosi sekä painikkeen, jolla voit muuttaa kaavioiden tiedot verollisiksi tai verottomiksi.
  3. Laskutukseen pohjautuvat kulutustietosi löydät eriteltyinä neljästä kaaviosta.

Raportointipalvelu löytyy osoitteesta www.kouvolanvesiraportit.fi.

Tästä raportointipalveluun

Seuraa vedenkulutustasi.

Lue lisää
Kuvituskuva nainen tietokoneella

Tutustu ja lue lisää

Haukkajärven vedenottamolla käyttöön uusi imeytysallas

Kouvolan Veden Haukkajärven tekopohjavesilaitoksella on otettu käyttöön uusi imeytysallas

Lue lisää

Utin alueen vesijohtoverkostossa muutostöitä

Veden alkuperä muuttuu Utissa Valtatie 6:n pohjoispuolisilla alueella, jatkossa alueelle vesi tulee Haukkajärven vedenottamolta.

Lue lisää