Kulutuksen seuranta raportointipalvelussa

Kouvolan Veden laskutuksen raportointipalvelussa voi seurata vuositasolla paljonko vettä tai jätevettä on laskutettu, paljonko se on maksanut ja mikä on arvio tämänhetkisestä vuosikulutuksesta. Raportointipalvelussa oleva tieto pohjautuu laskutettuun kulutukseen. Mikäli vesimittarin lukematietoja on annettu vähintään vuosittain, laskutettu kulutus perustuu todelliseen kulutukseen. Mikäli vesimittarin lukematietoja ei ole ilmoitettu tiedot perustuvat arviolaskutukseen. Tiedot päivittyvät kerran viikossa.

Laskutustilastoja voi tarkastella muutaman vuoden ajalta taaksepäin. Jos vuosikulutusarvio näyttää nollaa, se johtuu esimerkiksi liittymän omistajanvaihdoksesta tai siitä, että viimeisimmästä lukemailmoituksesta on kulunut pitkä aika.

Raportointipalvelussa esitetyissä luvuissa saattaa esiintyä pieniä eroja pyöristyksistä johtuen. Huomioithan lisäksi, että saneeraustyömaat, laskutusrytmi, mahdolliset hyvityslaskut ja muut erikoistilanteet voivat vaikuttaa raportoinnissa esiintyviin lukuihin tai siihen, minkä vuoden lukemissa kuutio tai euromäärä on.

Näin käytät raportointipalvelua

Raportointipalvelu löytyy osoitteesta www.kouvolanvesiraportit.fi.

  1. Kirjaudu sisään raportointipalveluun syöttämällä asiakasnumero ja vesimittarin numero, jotka löytyvät vesilaskusta.
  2. Raportointipalvelun vasemmasta reunasta löydät omat tietosi sekä painikkeen, jolla voit muuttaa kaavioiden tiedot verollisiksi tai verottomiksi.
  3. Laskutukseen pohjautuvat kulutustietosi löydät eriteltyinä neljästä kaaviosta.

Tästä raportointipalveluun

Seuraa vedenkulutustasi.

Lue lisää
Kuvituskuva nainen tietokoneella

Tutustu ja lue lisää