Veden hinnan muodostuminen

Veden hinta koostuu puhtaan veden ja jäteveden perus- ja käyttömaksusta. Vedenkäyttö mitataan vesilaitoksen asentamalla kiinteistökohtaisella vesimittarilla.

Katso veden käyttömaksut täältä

Rakennusalan käännetty verovelvollisuus

Kouvolan Vesi on arvonlisäverolain (AVL) 8 c §:n (686/2010) 1 momentissa tarkoitettu rakentamispalveluja harjoittava elinkeinonharjoittaja, jolle tapahtuvan rakentamispalvelujen myyntiin sovelletaan niin sanottua käännettyä verovelvollisuutta.

Kulutuksen seuranta raportointipalvelussa

Kouvolan Veden laskutuksen raportointipalvelussa voi seurata vuositasolla paljonko vettä tai jätevettä on kulutettu, paljonko se on maksanut ja mikä on arvio tämänhetkisestä vuosikulutuksesta. Raportointipalvelussa oleva tieto pohjautuu laskutettuun todelliseen kulutukseen tai arvioon, mikäli lukematietoja ei ole annettu. Tiedot päivittyvät kerran viikossa.

Raportointipalvelussa esitetyissä luvuissa saattaa esiintyä pieniä eroja pyöristyksistä johtuen. Huomioithan lisäksi, että saneeraustyömaat, laskutusrytmi, mahdolliset hyvityslaskut ja muut erikoistilanteet voivat vaikuttaa raportoinnissa esiintyviin lukuihin tai siihen, minkä vuoden lukemissa kuutio tai euromäärä on.

Kirjaudu täältä raportointipalveluun

Ota yhteyttä

Palvelemme sähköisesti, puhelimitse ja asiakaspalvelupisteessämme.

Yhteystiedot
Vesikuplia vedessä.

Tutustu myös

Käsi koskettaa veden pintaa

Ilmoita lukema

Kouvolan Veden sähköinen palvelukanava on kätevin tapa lähettää vesimittarin kulutuslukema vesilaitokselle.

Lue lisää

Rakennuttaja tekee rakennuksen pohjapiirrokseen lyijykynällä merkintöjä.

Rakentajalle

Rakentajan muistilistan avulla liittyminen vesi- ja viemäriverkostoon sujuu helposti ja vaivattomasti.

Lue lisää