12.2.2024

Seuraa vedenkulutustasi helposti Vesiportaalissa

Henkilöllä vesilasi ja katsoo kännykästä vesiportaali sovellusta

Kouvolan Vesi jatkaa vesihuoltopalveluiden kehittämistä digitaalisilla ratkaisuilla. Tästä esimerkkeinä ovat etäluettavat vesimittarit ja vedenkulutuksen seurannan mahdollistava Vesiportaali-verkkopalvelu.

Etäluettavien mittarien kautta kulutuslukemasi siirtyvät laskutukseen automaattisesti, eikä niitä tarvitse enää erikseen ilmoittaa. Vesilaskut lähetetään kahden kuukauden välein todellisen kulutuksen mukaan. Vesimittaria ja veden kulutusta on kuitenkin hyvä tarkkailla esimerkiksi jäätymisen tai vuotojen varalta.

Kouvolan Veden asiakkaana voit nyt seurata veden kulutustasi ajantasaisesti Vesiportaali -palvelun ja -mobiilisovelluksen kautta. Palvelun kautta voit myös esimerkiksi tilata vuotohälytysviestin poikkeavasta vedenkulutuksesta. Kouvolan Vesi ei valvo mittarin mahdollisia hälytystietoja.

Aloitimme etäluettavien vesimittareiden vaihdot keväällä 2023 Korialla ja vaihtotyöt etenevät suunnitelmien mukaan. Tähän mennessä olemme vaihtaneet 2 500 mittaria. Parhaillaan vaihtotyöt ovat käynnissä Valkealan alueella.

Lue lisää Vesiportaali -palvelun ja etäluettavien vesimittarien käytöstä.