Ammattina vesi

Vesihuollossa kaikki on kunnossa silloin, kun sitä ei huomaakaan. Me Kouvolan Vedellä tuotamme laadukasta ja varmaa vesihuoltoa yli 80 vuoden kokemuksella. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti asiakasta kuunnellen. Palvelemme 15 000 vesihuollon asiakastamme suurella sydämellä ja rehdisti. Tarjoamme turvallisen ja huolehtivan työympäristön yli 50 vesialan ammattilaiselle.

Suurin osa joukostamme on asentajia, jotka tekevät työtä verkostojen parissa ja laitoksilla. Asiakaspalvelu, työnjohto ja tukipalvelut ovat keskittyneet päätoimipisteeseemme Kouvolan keskustassa. Kouvolan Vedessä viihdytään, ja vesilaitokselle tyypillistä ovatkin pitkät työsuhteet. Meille on tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin ja pääsevät kehittymään työssään.

Toimintamme päämäärä ovat laadukkaat, kohtuullisin kustannuksin tuotetut vesihuoltopalvelut kaikille asiakkaillemme: raikas käyttövesi, toimintavarma verkosto ja ympäristöä kunnioittava jätevesien käsittely.

Kesätyöhakemuksia tuli runsaasti ja oli paljon hyviä potentiaalisia hakijoita. Haastattelut on käyty ja valinnat tehty. Kiitos kaikille hakijoille!

Avoimet työpaikat

Ilmoitamme avoimista työpaikoistamme Kuntarekryssä ja käsittelemme vain Kuntarekryn kautta lähetetyt hakemukset.

Tällä hetkellä ei ole avoimia haettavissa olevia työpaikkoja.

Tutustu

Kouvolan veden rekrytoinnin tietosuojaseloste

Lue lisää
Kouvolan veden kyltti toimitilojen ulkopuolella

Tutustu myös

Pesuvati ja emalikannu hirsiseinän edustalla

Kouvolan Vesi 80 vuotta

Kouvolan Vesi on toteuttanut laadukasta, toimintavarmaa vesihuoltoa jo 80 vuotta. Tutustu historiaamme.

Lue lisää

Tyttö istumassa lammen rannalla.

Vastuullista vesihuoltoa

Kouvolan Vesi palvelee toimintavarmasti ja kestävästi – lähellä asiakasta.

Lue lisää