2.1.2023

Vesilaskut voi nyt vastaanottaa Kivraan

Kivra järjestelmän mainoskuva

Saatko Kouvolan Veden laskut vielä paperilaskuna? Tee arjen ekoteko ja vastaanota laskut jatkossa digipostina Kivraan.

Haluamme tarjota sinulle helpon ja turvallisen kanavan asioida kanssamme digitaalisesti. Olemme ottaneet käyttöön digipostipalvelu Kivran, jolla voi lähettää ja vastaanottaa ympäristöystävällistä digipostia. Rekisteröitymällä Kivraan saat jatkossa meiltä tulevat laskut kirjepostin sijaan sähköisesti ja teet näin osaltasi arjen ekoteon.

Kun vaihdat paperilaskun digitaaliseen Kivraan, saat laskusi nopeammin perille ja sinulle jää enemmän maksuaikaa. Kivra ilmoittaa aina uuden laskun saapumisesta sekä muistuttaa eräpäivän lähestymisestä. Kivralla voit vastaanottaa ja maksaa laskusi helposti ja turvallisesti. Palvelu toimii selaimella ja mobiilisovelluksella.

Näin saat Kivran käyttöösi:

  1. Lataa ilmainen Kivra-sovellus puhelimeesi tai mene Kivran kotisivuille
  2. Rekisteröidy verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella
  3. Valmista! Saat seuraavan laskumme sähköisesti Kivraan

Jatkossa saat viestin uuden laskun saapuessa sekä eräpäivän lähestyessä puhelimeesi ja sähköpostiisi. Kivra tuo helpotusta kuluttajien arkeen keskittämällä sirpaloituneen digiasioinnin yhteen palveluun. Palvelu ei ole ainoastaan kanava turvalliseen ja sujuvaan laskujen maksamiseen vaan myös kanava kaikenlaisten dokumenttien vastaanottamiseen, jakamiseen ja turvalliseen arkistoimiseen.

Monta hyvää syytä ladata ilmainen digipostipalvelu Kivra

Kerää digiasiointi yhteen turvalliseen kanavaan

Onko sinulla postit, laskut, liput ja kuitit hukassa eri kanavissa? Keskitä arjen dokumentit yhteen digitaaliseen kanavaan. Lataa Kivra niin voit vastaanottaa, maksaa ja tallentaa yhteen paikkaan kaikki ne dokumentit, viestit ja laskut, jotka muuten saisit kirjepostina tai sähköpostitse.

Ei enää unohtuneita eräpäiviä

Kivralla laskuja ei joudu hukkaan ja saat aina tiedon uuden postin saapumisesta Kivraasi. Saat myös muistutuksen eräpäivän lähestymisestä.

Tee arjen helppo ilmastoteko

Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden vaikuttaa oman hiilijalanjäljen hallintaan. Voit jatkossa vastaanottaa ja maksaa laskusi helposti, turvallisesti ja ilmastoa kunnioittaen Kivralla. Vaihtamalla paperilaskun sähköiseen pienennät ilmastolle aiheutuvaa kuormitusta ja samalla autat meitä pienentämään paperilaskuista aiheutuvaa hiilijalanjälkeä.

Hoida arkea yhdessä tai toisen puolesta

Kivralla arjen dokumenttien jakaminen sujuu helposti myös perheenjäsenten kesken. Jakamalla  palvelun toisen Kivra-käyttäjän kanssa, molemmat pääsevät lukemaan saapuneet viestit ja tallennetut dokumentit. Voitte myös maksaa laskuja yhdessä tai voit hoitaa ne kokonaan toisen henkilön puolesta.